Puheenjohtaja vaihtui 11.5.2021

Suuret kiitokset Kirstille usean vuoden mallikkaasti hoidetusta puheenjohtajan pestistä 💐💐💐

Tänään puheenjohtajan nuijaan tarttui Anne-Maj Hakala👍 Tervetuloa Anne-Maj yhdistyksen toimintaan mukaan ☺️👏

Tapaamiset PERUTTU toistaiseksi!

Kuukausitapaamiset kuluvana vuonna 2021 on PERUTTU toistaiseksi‼️

Ilmoitamme JP-kunnallissanomien seurapalstalla, facebookissa ja täällä jalasjarvenreumayhdistys.fi nettisivuilla, kun voimme taas kokoontua.

Avustuskaavakkeiden jako

Sirkka-Liisa Rinnen rahaston avustusten haku vuodelle 2021 siirtyy koronan vuoksi eteenpäin.

Kaavakkeiden jako alkaa kuukausitapaamisissa sitten, kun kuukausitapaamiset taas käynnistyvät.

Seuraa yhdistyksen ilmoittelua Kunnallissanomien seurapalstalta, näiltä kotisivuilta tai yhdistyksen facebooksivulta.
Fb: Jalasjärven reumayhdistys

PERUTTU! Syyskokous 8.12.2020

PERUTTU Avi:n 1.12.2020 antaman ohjeistuksen mukaan.

Lue tästä: Avin suositus
********************************
Tervetuloa SYYSKOKOUKSEEN

tiistaina 8.12.2020 klo 18.00 Palveluportille.

EPSHP:n sairaanhoitopiiri suosittaa kasvomaskin käyttöä muun muassa
sisätiloissa tapahtuvissa kokoontumisissa 👇
😷 Muistetaan maskit ja käsihygienia!
😷 Ethän saavu paikalle kipeänä!
😷 Muista turvavälit!

Syksyn tapaamiset alkavat 8.9

Käynnistellään syksyn kuukausitapaamisia pitkän tauon jälkeen PALVELUPORTILLA. Tervetuloa!

Tiistaina 8.9 tapaamisessa vieraana ravitsemusterapeutti Arja Rantala ja aiheena on terveyttä edistävä ruoka.

Aloitellaan 18.30 pienellä venyttelyjumpalla, jonka jälkeen kahvitellaan ja siirrytään tapaamisen varsinaiseen ohjelmaan.

🔸Voit käyttää halutessasi maskia.
🔸Muistathan pestä kätesi.
🔸Älä tule paikalle flunssaisena, malta jäädä kotiin.
🔸Muistetaan turvavälit.

Thl:n maskin käyttöopas:
Miten käytän maskia oikein?

Vuoden 2020 kuukausitapaamiset

Kuukausitapaamiset PALVELUPORTILLA v.2020, joka kuukauden TOINEN TIISTAI alkaen klo 18.30:

TERVETULOA!

14.1. Jalkojen- ja käsienhoito Anne-Maj Hajkala, Sirkka-Liisa Rinnen rahaston uudet anomuskaavakkeet noudettavissa (palautus 15.3 mennessä!)
11.2. Hiuspohja Merja Ojala, Sirkka-Liisa Rinnen rahaston uudet anomuskaavakkeet noudettavissa (palautus 15.3 mennessä!)
10.3. Sääntömääräinen kevätkokous, Sirkka-Liisa Rinnen rahaston uudet anomuskaavakkeet noudettavissa (palautus 15.3 mennessä!)
14.4.Pihakukat Raili Heinineva
12.5. Kevätkeikaus, liikuntaa ja yhdessäoloa

8.9. Ravitsemusterapeutti Arja Rantala
13.10. Apteekkiasiaa, kansainvälinen reumaviikko
10.11. Sääntömääräinen syyskokous
8.12. Jouluisia ajatuksia

Kokoontuminen

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai.
Aloitamme kevyellä venytysjumpalla klo 18.30.

Jalasjärven uimahallissa on yhdistyksen vesijumppa kaksi kertaa kuukaudessa.

Lomailemme kesä-elokuulla.

Kokoontumisista tiedotetaan erikseen paikallislehden seuratoimintapalstalla, tunnuksena on Reumaliiton logo.